Citiraj:
Autor tincha95
gorane... jesi li probao formatirat sd na kompu ( ali doslovno sve izbrisat... jedino nekaj vaznijeg-tipa slike, podatki to ostavit negdje na kompu a na formatiranu karticu staviti samo ono za root i neki rom koji zelis...) meni se tako fixalo... isti problem sam imao.. onda sam formatirao sd na kompu i ponovno iso korake od pocetka.. dakle update firmware, zatim root i na kraju kastom rom! i sad sve savrseno radi, vise ne steka nista... tak da bi ti to preporucio!
EDIT: javi kako je proslo ako se odlucis na tu varijantu!
|
jesam čak sam otišo i kupio novu sd karticu i na nju stavio u dload od roma 2.3.5 znači bez onog vendora, i opet sve isto, imam kuci 4 kartice i sa svakom je isto, neznam zasto uvijek povuce te aplikacije astuta planet i boliwodj..
FUNDOWSKY, sad sam na tvom romu napravio factory reset i kamera mi se vratila na 3mp ?? meni je mob stvarno negdje duboko zasran od tog vendora...
Napominjem, jedino nista od vendora nepovuce ako stavim rom ooriginalni 2.3.3 ili onog kineza originalnog
TINCHA95, znači da na karticu stavim dload od 2.3.3, pa onda originalni 2.3.5, pa onda npr fundowskyev rom, ako na to misliš pokušao sam 10 puta, isao cak uzet novu karticu, al opet isto