View Single Post
Staro 17.03.2012., 13:44   #2139
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
već sam isprobal hrpu romova i već mi pomalo ide na onu stvar.. sad sam samo u dilemi..
uvijek neki rom nije ono što mi paše...

recimo, stavim ovaj zadnji originalni rom.. nema defaultnih tipki za wifi, gps.. kad slajdaš prema dolje.. sonic clean isto nema to mada mi je jedan od boljih..

fundowsky rom mi je ok, ali kao što je već navedeno, facebook i twiter se neda izbrisat, ima par aplikacija koje ne koristim.. prednost je što je odmah rootan i ima OC kernel i tipke u notificationu.. čak mi nekako ni ne pašu ti launcheri svakakvi, najviše koristim obični huawei izgled..

e sad, da si sam znam složit ROM napravio bi si, al eto.. moram koristit tuđe..

moj idealni ROM bi bio:

- rootan
- OC kernel
- tipke u notificationu
- izbačene neke aplikacije (maps, navigation, cloud + i ostale te nove šeme, slično ko sonic clean)
- dodani programi (cpu master (čak ne ocam skoro nego radi profila), quickboot, Link2SD, titanium backup) u biti to nije toliko bitno jer se sve može naknadno instalirat
- riješeni bugovi (neki imaju tihu slušalicu, neki ne prikazuju +385, neki ne zvone u loop.. itd..)

znači čisti ROM sa fixanim svim mogućim bugovima koji se nađu, sa (a i ne mora) dodanim nekim "MUST" have programima..
T0mB1ll je offline   Reply With Quote