Citiraj:
Autor Fundowsky
Launcher Pro sam maknuo, bio je u ranijim verzijama. Taj sat (Totem weather) je zamijenjen Sense Clockom.
Talk je isto bio.
E ovo za face i twitter je tako kako je, jer ako stavljam da rade streamovi onda će biti i te apk. Koje boliwodj? Antutu je tu za CPU Master. Druga opcija je no-frills.
|
meni s romom instalira automatski appove antuta(ne antutu) taj app je za neke streamove, a i boliwodjj je neka za indijske filmove. izgleda od kad sam se zajebo i stavio vendor na onaj originalni rom 2.3.5 da ih sad vuče za svakim romom a uvijek pravilno izbrisem sve wipe format boot dalvik itd i kad prije tvog roma stavim onaj originalni 2.3.3 pa ga izbrisem naravno napravim recovery i idem stavit tvoj ili klurosov onda kad ga instalira baseband gerzija mi je zadnje brojke 9 a ne 15 znaci ide nesjecam se tocno basrband 600509 ,moram prvo stavit originalni 2.3.5 pa tvoj rom da mi promjeni baseband a onda mi taj rom automatski povuce vendor file iako ga nisam stavljo na sd karticu... neznam kako objasnit jer taj vendor iz originalne verzije 2.3.5 mi je poremetio nesto, integrirao se u sustav andriloida