View Single Post
Staro 17.03.2012., 13:38   #2137
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
evo ja imam . ubaci i launcher pro . meni on najbolje radi na tvom romu + kako se zove onaj widget za vrijeme i sat sto je na original romu od huawei sto dolazi uz tele2 ? ubaci i njega

+ neki masivni widget za sve moguce prekidace okidace pa ako nekom nema u notifications da se ne muci previse
Launcher Pro sam maknuo, bio je u ranijim verzijama. Taj sat (Totem weather) je zamijenjen Sense Clockom.

Citiraj:
Autor dannyboy Pregled postova
Ne trebaš ti zbog toga odmah izbacivati novu verziju, na taj način će ih bit milijun, samo sam pitao za savjet, tj. pomoć.

Al ako kad, i ako, već budeš stavljao novu verziju vidi da li postoji mogućnost vraćanja aplikacije za gtalk, što se nalazila u orginalnoj verziji (po naški mislim da se zvala "Razgovori").

Hvala care!
Talk je isto bio.

Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
admini, preko moba mi nemoze edit pa se ne ljutit ....

FUNDOWSKY moze par prijedloga:
1. Izbriši iz ROM-a aplikacije facebook i twiter jer se nemogu uopce nac za izbrisat a stvar je u tome što kad ažuriram aplikaciju facebook, imam dvije ikone od facea, tj. staru i novu, tako i s twiterom, a ih makni iz sljedece verzije jer ih možemo sami instalirat.
2. S romom mi instalira appove tipa antuta i boliwodj koje se mogu izbrisat al opet ih makni ako je moguće.

i da nadodam nevezano za ovo gore, kad izbrišem aplikacije cloud storage kompletan, onu notigo i end on call, mob mi na benchu pokaziva 190 bodova vise u konačnici.
E ovo za face i twitter je tako kako je, jer ako stavljam da rade streamovi onda će biti i te apk. Koje boliwodj? Antutu je tu za CPU Master. Druga opcija je no-frills.
Fundowsky je offline   Reply With Quote