pošto nemam BF3 igram BC2.. i sad.. znam da imam malo slabiju konfu, tj. grafu.. al igra dost solidno ide.-- e sad, il sam ja stvarno čorav ili ja nikog ne vidim na toj mapi ko me ubije.. rijetko ko.. uvijek dobim metak s drugog kraja mape.. čak znam bezveze čučnut u neki jarak i 100% sam siguran da me niko nije spotal i samo poginem odjednom..
ja bi reko da nisam pro a nisam sigurno ni noob neki... koji god gun da uzmem, ja moram ispucat 2 klipa municije da ubijem, a ja padam od 2-3 metka.. također, trčim, neko počne pucat, otrčim iza pol kontejnera ili kuće i tek onda poginem..
ja više stvarno neznam.. eto moje mišljenje je da je igra totalno sranje.. slično mi je bilo igrat i BF3 al tamo je malo bolje bilo.. ili ja nisam naučen igrati tako spori FPS... lik mi se vuče ko da je puška 50 kila...
dajem šansu skoro svaki dan igri, da se probam priviknut ali nejde.. idem sporo, ne rusham i ne zaletavam se.. pokušavam pretrčat neku čistinu, gledam dal ima koga, nema nikog, krenem i metak, gotovo.. stvarno na nijednoj igri nisam imal takve probleme..