Citiraj:
Autor Vuco
Skini si neki program za particioniranje koji će vidjeti sve datotečne sustave. Imaš free MiniTool Partition Wizard. To ja koristim za napraviti FAT32 particije (za Link2SD npr) ili ext3/4 što god.
Spojiš mob preko usba, klikneš kad ti se pojavi notifikacija da dopustiš storage na karticu i onda pokreneš program i particioniraš, brišeš, što god.
BTW, skinuo sam original 2.3.5 sa Huawei stranice, pa bih ga htio probati. Koji vrag je onaj vendor folder ? dload je ok i unutra je ROM. Pretpostavljam da se instalacija može bez tog vendor foldera odraditi ?
Zeznuo sam si awarovog Kineza sa superchargerom (onaj no lag nešto), pa mi sad lag-a launcher
EDIT:
Skužio tek sad da si riješio. Ne kužim kak nisam vidio taj zadnji post prije 1h 
|
preko minija i sve sam sredio, skuzio sam .. a taj vendor nemoj instalirivat meni je malo usro mobitel i smanjio mi je kameru na 3mp i sad kad god stavim taj rom bez vendora on bude koda je s vendorom, koda se ugravira u androidov surce code nemos ga nicim maknut fleshao sto romova preko tog originalnog al kad god mu se vratim i samo njega stavim on opet izgleda da je s vendorom, dobijes neke indijske aplikacije, nemoj ga stavljat