View Single Post
Staro 15.03.2012., 19:19   #423
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Sve što imamo su neka dva lika koja su nedavna uhićena iz razloga koje nitko ne zna, novinari napravili hype i sad se ovdje i po sl. forumima pišu budalaštine.
Nesto se mora ponuditi javnosti kao finalna sumacija u naslovu. Dok se "piraterija" moze nazvati raznim nazivima, dok sluzi kao zahvalniji mehanizam da se do nekoga lakse dodje ili pozove na cajanku. Ako je lopina sakrio dokaz, dosao mu je glave porez - poznato?

Ovo me sjeti, pred kraj 90-tih, citavog niza bizarnih nacina da se sto cesce posjeti hiŽa O.J Simpsona. Kako nije bio skroman ni kad je trebalo sutiti, znao je iritirati sudstvo spoznajom, da u jednom danu moze na autogramima (velika faca i dalje za mnoge sportske fanove tamo) zaraditi njihovu mjesecnu placu. Svakakvih sam prica slusao od prijatelja tamo i nekoliko bizarnosti mi se urezalo u pamcenje. Osim (mozda) CNN arhive, mozete zaboraviti na Wikipediju (bas sam bacio pogled) jer pola stvari nije spomenuto.

Uglavnom, kad god su mu htjeli uletiti u kucu, dosli bi s nekim novim nalogom na razini piratstva, kradje signala, kradje prikljucka... ma nema sto mu nisu "nalazili" kao razlog da ga masiraju. Iscrpljivanje na sve nacine, kasnije i stalnim kaznama, od kojih je posebno upecatljiva bila ona za piratiziranje satelitskog signala, sto je samo po sebi komedija ako se uzme u obzir kvart u kome zivi.

Barem 2x su mu i za piratske filmove dolazili, sto je ponovo u njegovom kvartu, njegovim poznanstvima u filmskoj industriji i politici jednostavno nepojmljivo i cista demostracija moci narucitelja progona. CNN bi tek usputno dojavio u podnevnim vijestima, da je opet ulovljen zbog piratiziranja. Na stranu sto su mu advokati izvrgli ruglu sustav + sto vec ima na dusi, no, ne mogu se sjetiti jedne osobe u novijoj povijesti, na kojoj nisu iscrpili sve moguce mehanizme dolaska preko plota

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.03.2012. u 19:41. Razlog: glava pada, ruka se vuce, slova se cine sitna ko' misje kuce... zjev
Visage je offline   Reply With Quote