evo ja sam danas ubacio od fundowskog rom ovaj zadnji 1.2 i meni stvarno fino radi mobitel puno bolje od officiala a narocito go launcher koji mi je na official imao dosta laga mada nisam imao nesto previse aplikacija instaliranih . zasad mi ovaj odlicno radi stvarno sam iznenadjen a ponajvise sam sokiran sto sam danas prvi put ubacivao rom u telefon i sve mi je iz prve proslo bez ijednog problema ili stekanja . naprosto sam sam sebe iznenadio .
sto se tice +385 ne prepoznavanja brojeva telefona, ja sam davno imao kineza dual sim ne znam ni kako se zvao ,obican telefon,i imao je isti taj problem . imao sam neki glupi software za njega koji mi je sve kontakte izvukao u obliku excel tablice i pomocu toga sam uspio napraviti replace 0 na +385 i tako su mi svi brojevi u telefonu imali +385 ispred . e sad da li postoji tako nesto za androida to bi bilo odlicno mada ja vecinu brojeva imam sa +385(ostali od kineza) ali eto cisto ako nekome moze pomoci .
fundowksy samo nastavi .
i moram nadodati jedno pitanje a to je kako da dodjem do notepada ne znam di je ?