View Single Post
Staro 15.03.2012., 16:35   #178
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
loše iskustvo je i svako ono iskustvo gdje:

1 ja sam navigacija cijelu vožnju
2 čekam ko mulac da dođu
3 nemrem ih dobit na telefon
4 ne voze brže od ograničenja ako je žurba
5 pol ih je mutavo i šutimo cijelu vožnju

5-10kn me neće spasiti u ovo krizno doba, ali bar znam da mogu računati na nekog i da me urokanog neće ostaviti u vojnićima donjim kad mu kažem vozi na ferku
1. Isto često kao sa radio taksijem. Eto. A i uvijek mu kažem ako je već neka zaje ruta kuda da ide da me jeftinije ispadne!
2. U zadnje vrijeme jako brzo dođu. Neko vrijeme smo se vozili sa radio taksijem i nikad više. Em je malo skuplje, em kilometraža varira
3. Isto kao i sve ostalo, plus barem imam onaj 01/1212 broj na koji ih odmah dobijem i prek noći u roku pol minute
4. Prek dana je gužva u gradu, prek noći me boli za tih minutu, dvije ušparane!
5. A ja nisam mogao jednog natjerati da šuti jedno pos-rođendansko jutro Više volim kada šute pa odgovore ak ih pitaš nego da ja moram pričati sa njima.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kako me Cammeo oprao neki dan to je čudo i još uvijek se kajem što nisam iskočio iz taksija. Frajer me od Močvare do Sigeta vozio preko Slavonske na istok, pa preko Držićeve da bi se spustio na Aveniju Dubrovnik... Sunce mu njegovo, 50kn ode u vjetar. Pitam ga fino kada je izašao na Slavonsku "pa zar ne možete preko Većeslava Holjevca?". Kaže nešto u stilu "ne, tamo voze samo autobusi" i tu je nešto mrmljao u bradu, nemam pojma. Da mi se nije išlo u klonju iskočio bi van Zajebo me, jelda?

A par sati prije sam se vozio s njima u Močvaru i raspričao se s drugim vozačem kako sam i Pule, bla bla... Kada sasm zvao taj drugi put, nisu me tražili ni ime ni niš. Garant su znali cijelu moju povijest

A sad idem potražiti onaj mail za prigovore.
Pa kaj nije Zveki ili netko išao Anyway. Dobro su te!
  Reply With Quote