@Garro
Pa da, to sam i ja rekao, neka se jebu, od mene vise ni lipe nece vidit nikad. Svako malo izadje nova igra koja je visoko ocjenjena (znaci sranje) sa unistenom radnjom, tonom bugova i moras cekat mjesecima da bi postala igriva (ako i tada), al ni najmanje im ne smeta da ti dignu lovu unaprijed.
Sad citam da je iz D3 izbacen MP, izbacen je onaj dio koji su na vec 2 blizzcona prezentirali.... neka idu u kurac, zasad D3 ima jedva 10% shanse da ga kupim, cijela industrija je isla u kruac.
Glede indoktrinacije, bolje im je da hitno rade "ending" DLC, jer su ujebali sve da mi se place.
@Zhecky
Kako su zamislili da su zamislili, nije im proslo ocekivano. Sad il mjenjaju kraj il jebe-mi-se-sta, nit ne pomisljam igrat dok ne bude replay value pozitivan, a placanje DLCa nece vidit ni po koju cjenu od mene, platio sam za vec "kick in the quad", imam torente i giveentitlements.exe, to neka im bude za ovaj usrani kraj.
Glede "nezaboravnog endinga" prvi komentar na forumu je bija da ce lik, ako ikad vidi tog idiota da ga opizdi nogom u jaja, da i on dobije nezaboravnu uspomenu.