Citiraj:
Autor viper
Nevidim neku razliku izmedju ovog i onog basebanda za EU, svi rade na 900/2100 tak da je to sve isto. Neka neko drugi dokaze suprotno tehnickim podatcima..
Vezano za ICS; nemojte stavljat 0803 verziju jer je nestabilna zbog HWA.
Najbolja verzija je po mojem skromnom misljenju 0503 od Quarxa. Sad ce evo 10 dan koristenja i mogu rec da je ovo najbrzi i najstabilniji rom dosad,nema force closanja,kamera radi(snimanje kako kada), deep sleep takodjer i shodno tome prisutan je i dobar battery life .
edit: ... i svakao valja zamjenit trebuchet launcher sa Apex launcherom . #ICS
|
Bas sam veceras flasha spomenuti ICS (v.0503) i mogu reci da je dosta fluidan i ima neke stvari koje su mi falile kod WIUI-a (kojeg sam ima duze vrime)...
No isto tako WIUI ima neke stvari koje kod ovog roma "fale", poput quick-settingsa u status baru (one 4 osnovne ne priznam - w-lan, b-tooth, gps i volume/vibrate).
Druga stvar koju primjecujem jest ta da mi Opera mobile ne radi

. Nije mi jasno zasto ne radi, rom je "cist" - samo sto sam inst Apex launcher.
Znaci pojavi se bila pozadina i Opera Mobile natpis i nakon 1 sekunde black screen (status bar je i dalje vidljiv te mob reagira normalno).
Fale mi i teme iz WIUI-a iako vidim da u settingsu postoji opcija za teme sto znaci da se radi na tome...
Baterija mi je inace trajala 2-3 dana, s ovim rom-om to tek triba testirati. Btw ni kamera mi ne radi, snimanje takodjer..
Moguce je da sam falija negdi u procesu flashanja - ne znam...
Edit: Upgradea sam na v.0803 i isti problem s operom, dali se ikome dogadja ista stvar?
Ovaj put bar kamera radi normalno, iako je malo spora no za operu nemam rijesenja.