View Single Post
Staro 14.03.2012., 22:52   #706
LW/Max
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
SGS2 se nepali

Pozz decki! Imam jedan problem od jucer,trazio sam po netu ,ali nisam se uspio bas snaci,tele sam u tim stvarima,pa ako neko moze da pomogne,bio bi mu jako zahvalan.

Radi se o tome,jucer skidao neke slike sa moba na komp,kao i obicno. Medjutim nakon nekog vremena mi se pojavi u gornjem kutu MTP kabel spojen,a nikakav kabel nije spojen,pa mi se pocme paliti Aero mod,ja izadjem ono opet. Izgasim mobitel,upalim opet ista stvar,MTP kabel spojen,a nije. Odem u postavke,aplikacije,usb debugg ,ali nemogu nista,samo govori kabel spojen. Pokusam spojit opet na racunalo,medjutim vise ga nevidi. Da bi opet ugasio mobitel i vise se nije mogao upaliti,pojavila bi se slika baterije i pored nje zuti trokut,sa malim termometrom i sve to blinka. Samo ga mogu upaliti kad mobitel spojim na struju ili na racunalo kao da se puni. I kad ga upalim ,iscupam kabel,a ono stoji kao da se i dalje puni. Nemam pojma o cemu se radi. MObitel sam vratio na tvornicke postavke,ali i dalje ista stvar. I da napomenem,Andorid je 2.3.4,nisam ga nikad rutao niti bilo sta,samo upadate normalni .

Ispricavam se ako sam ovo trebao staviti u neku vec otvorenu temu.
LW/Max je offline   Reply With Quote