Citiraj:

Autor  maxtormaster

mene najvise zanima kako radi go launcher na fundowskom ili na ovom sluzbenom huaweiu najnovijem . najvise mi odgovara taj launcher zbo mojih potreba ali imam dosta laga na ovom original romu sto je dosao uz telefon naravno . go launcher mi je u biti mozda i najbitniji 

| 

A GO LUNCHER s Fundowskyjevim romom koristim ja i odlično radi i sve animacije transišna hehe, neštekaju ni s jednom temom, go sms nekoristim al koristim exdailer i ex contact i normalno ih sve brzo otvara kao i galeriju itd itd itd, i kad uključiš u postavkama u zaslonu sve animacije sve ih prikaziva fluidno bez zaostatka, kamera se otvara jako brzo i s custom lock screena, brojeve odnosno imena kontakata ce ti prikazivat samo ako upises 385 ispred nj, al to me ne brine sve ostalo mu je savršeno, nepada mi napamet mjenjat ovaj rom, baterija mi traje nekih  5 sati duze nego na ostalim romovima a jako puno mob koristim za 2 g neta jedno 5 sati u komadu bez prekidanja, apps i link 2 sd rade odlično, podržava swap i ext... rom mu je najbolji od svij koje sam isprobao,