Citiraj:
Autor Stratofortress
I ja sam platio igru i deinstalirao je prije 2 mjeseca jer je sranje.
Puno više stvari me živcira nego što me zabavlja a tu se gubi svrha igre.
Sada igram Red Orchestru 2
i stari Medal of Honor iz 2002 na kojem su serveri još uvijek krcati.
|
Reci da se šališ...
Osobno sam pratio napredak RO2 od trenutka kad je prvi put najavljena pa do izlaska igre. Cak sam i kupio RO:Ostfront da se ufuram u gameplay prije nego igra izađe. Kad je RO2 konacno izasao sta smo dobili? Odvratno optimiziranu igru sa toliko bugova koliko nisam vidio od 10 godina starog Morrowinda. Neko vecer sam se pokusao spojiti i nisam nasao nijedan jedini server na kojem igraju LJUDI. Igraju botovi Ivan1, Ivan2, itd. Apsolutni uzas...a toliko sam nade polozio u tu igru. Igrao sam ju 2 mjeseca bez prestanka i bas uzivao u tome, tj. pokusao uzivati. Al katastrofalna optimizacija enginea (frend sa 2600k i SLI gtx570 igra na medium) i izlazak battlefielda su je za mene zauvijek pokopali. Ne razumijem kako mozes reci da je BF3 sranje i onda ispod napisati da jos uvijek igras igru od koje je 99% kupaca odavno diglo ruke jer je najveci fail ikada. U RO2 nema balansa - švabe su overpowered, sto bi imalo smisla da je igra realna - što nije. BF3 bar dobro radi i ima ljudi, a i balans oruzja i mapa je miljama ispred RO2.
Imaš čudan ukus