View Single Post
Staro 14.03.2012., 20:40   #2085
pczoneextra
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
vidim da hvalite rom od fundowskog pa izgleda da cu morati i ja u root . e u klinac .
jel moze samo da se kaze da li je rijesen problem sa imenikom (+385) jer nigdje nisam procitao jel jeste ili ne?

kako ti se ponasa ova baterija s ebaya sa fundowskim romom?

Znaci ne steka ti go launcher nimalo ? jel otvara aplikacije od launchera (go contacts,go sms pro) bez cekanja ?
meni iz nekog razloga ponekad ubije aplikaciju pa moram cekati da je otvori po par sekundi . doduse nisam jos stavio fundowskog ali ako mi ti kazes da ovo sve glat radi rootam odma telefon
Evo nisam je izguro do kraja bateriju s fundowsky romom več sam se bacio na zadnji official HUAWEI rom na kojem sve šljaka.Isprobo sam preko 6 romova za sad i mogu ti reć da ovaj official zadnji radi super.Zašto kemijat romove ak ne radi ono osnovno imam 329 kontakata i sad bih trebao stavljat na sve +385.Eh da i odličan mi je bio sonic clean.Naravno pozdrav fundowskom za trud..E ida poslije svakog novog roma nemoj zaboravit kalibrirat bateriju.Zadnji official room od huawei se roota s lakočom...Ja sam ga ruto sa superoneclick.Jer mi ona metoda sa update zip iz prvog posta nije radila sa ovim zadnjim službenim romom
pczoneextra je offline   Reply With Quote