Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 14.03.2012., 01:13   #6204
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
@Chome

Ja imam Rotel 1057 zadnjih 6-7 mjeseci pa ću ti približit stvar na način kako ja to vidim. Apsolutno stalno gledam matarijal u DD ili DTS formatu, HD inačice istih rezervirane su uglavnom za BR ili .iso punokrvnog BR-a i ne dolazim u doticaj sa njima nikada, stoga sam zaključio da ova dva najraširenija formata radije slušam gospodski nego imam mogućnost "HD" zvuka kojeg neću koristiti. Također mi netreba mogućnost spajanja telefona i pojačala (streaming,Bluetooth,bla,bla..) , imati Internet radio je korisno no nakraju imam 5 komponenti koje mogu odraditi istu stvar pa zašto bi ju imao i na recieveru. Veći broj HDMI-a je već korisno. Ali kod mene niti to nije presudilo (jel imam zaseban HDMI switch sa kojim mi je lakše raditi jer često mjenjam kablove/uređaje). Ono što sam želio je prilično straightforward. Vrhunski surround doživljaj, isto takvu kvalitetu zvuka popračenu sa detaljima i kvalitetan stereo (iako mi je to zadnje sporedno). Stoga ako trebaš HT reciever posloži si prioritete na listu pa vidi sam, no imaj na umu da mu je primarna uloga samo jedna
sodom je offline   Reply With Quote