View Single Post
Staro 13.03.2012., 18:23   #5925
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Lightbulb

Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Ok, posteno, u nedostatku boljeg materijala onda.

Neznam, ja ne igram vec 2 mj, taman se mislio vratiti sad kad je expanzija kad nekakav cqc...

Mene je ohladio na kraju ovaj sustav nagradica i bodovanja, dobro sam i pretpostavljao.

Nije problem u igri jer unatoc par mana ima duplo vise svijetlih tocaka.
Nije problem u ekipi jer sam igrao s prijateljima i upoznao jos odlicnih igraca i ljudi.

Nekako jednostavno mi se cini da ove nagradice i unlockovi dovode do skakanja ekipe sa servera na server, il totalno dominirate-dosadno, il ste totalno izdominirani-jos gore (pa ekipa liva il se uopce ne joina da popravi stavr) sve u svrhu cuvanja statsa.

Zakljucno, falilo mi epskih partija na kakve sam navikao u CS, BF2 pa evo recu i MW.

Pozdrav ekipi, dodem nekad na BL (valjda da isprobam taj cqc...)

....ah vidim da je PSN opet prvi
Svaka cast zen-e.
Bodovanje je ocito preuzeto od bc2 jer kolko se sijecam u BF2 si se puno vise trebao namucit da bi dosao do nekakvog viseg cina. Koliko vidim sad vec ima dosta njih koji su orlovi i par njih koji su na max ranku.

Ovo jednostavno nije isto kao u BF2, recimo na omanu fali dobar dio mape a/i na karkandu je puno nepotrebnih(kako za koga) stvari dodano pa je cijeli(stari) dojam ovog DLC drugaciji nego sto je trebo bit.
Back to Karkand-mos mislit -.-

Sto se tice bodovanja i uvjeta za neki rank slobodno bacite oko na ovo(kako je to izgledalo u bf2). .
Major General
Requirements:
Rank: Brigadier General
Score: 180,000
Awards: Veteran Armor Badge, Veteran
Transport Badge, Veteran Helicopter Badge,
Veteran Aviator Badge, Veteran Air Defense
Badge, Veteran Ground Defense Badge
Veteran Knife Combat Badge, Veteran
Pistol Combat Badge, Veteran Assault Combat
Badge, Veteran Anti-tank Combat Badge,
Veteran Sniper Combat Badge, Veteran Spec