Citiraj:

Autor  Lun

Jučer skinuo WoW klijent, oko 11 gb, brzina nije pala ispod 1 mbit-a. Da si malo središ mrežu? 

| 

Mreža je u redu 
	Citiraj:

Autor  scp

Blizzard smeće? 
Znaci tebi je prihvatljivo prozivati jednu od najboljih firmi koja se mogla pojaviti u gaming industriji samo zato sto ti se igra sporo skida? Apsolutno svaki naslov, ikad, koji je izdao Blizzard se i dan danas intenzivno igra jer su sve igre jednostavno fenomenalne, modabilne (VRLO modabilne) i nevjerojatno igrive. Zbog Blizzarda je i nastao potpuno novi žanr u gamingu kojeg je započeo Icefrog dizajniravši Defense od the Ancients u Warcraft 3, iz čega su se rodili HoN i LoL (koji je trenutno jedna od najigranijih igara na svijetu). Da ne spominjem prava koja je Icefrog ostvario kod Valvea, s kojim je dizajnirao Dotu 2. Updatei za sve Blizzardove (aktualne) igre izlaze redovito i brzo. Previse igras battlefield...Ne pljuj po jedinoj firmi uz Valve koja se jos uvijek drži PC gaminga u svijetu gdje EA izdaje smeće nakon smeća i porta ih sa konzole na PC i obratno samo da bi zgrnuli sto više love preko govana od proizvoda. 

| 

Ne moraš mi govoriti što je Blizzard, znam ja to dobro.
Istina je da su napravili jedne od najboljih igara u industriji, no davno su oni prestali biti pravi Blizzard.
Da ne govorim kako sada govore ljudima da spuste očekivanja za Diablo 3, i da će dotični biti vrlo friendly prema konzolama. Toliko o držanju za PC.
Ne kažem ja da je to loša stvar, pa i oni samo hoće još više love, no slijepo vjerovati da je Blizzard svetinja je naivno.
Oh, FYI, Starcraft mi se 
JOŠ skida, nakon koliko? 3 dana? 

na nekih 40% prvi puta je bacio neki authentication error i rekao da odem na battle.net i ponovo skinem downloader. 

Eh da, brzina skidanja varira od 2-22 kb/s.
Najčešće je oko 5.