Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 13.03.2012., 00:02   #748
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Jučer skinuo WoW klijent, oko 11 gb, brzina nije pala ispod 1 mbit-a. Da si malo središ mrežu?
Mreža je u redu

Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Blizzard smeće?
Znaci tebi je prihvatljivo prozivati jednu od najboljih firmi koja se mogla pojaviti u gaming industriji samo zato sto ti se igra sporo skida? Apsolutno svaki naslov, ikad, koji je izdao Blizzard se i dan danas intenzivno igra jer su sve igre jednostavno fenomenalne, modabilne (VRLO modabilne) i nevjerojatno igrive. Zbog Blizzarda je i nastao potpuno novi žanr u gamingu kojeg je započeo Icefrog dizajniravši Defense od the Ancients u Warcraft 3, iz čega su se rodili HoN i LoL (koji je trenutno jedna od najigranijih igara na svijetu). Da ne spominjem prava koja je Icefrog ostvario kod Valvea, s kojim je dizajnirao Dotu 2. Updatei za sve Blizzardove (aktualne) igre izlaze redovito i brzo. Previse igras battlefield...Ne pljuj po jedinoj firmi uz Valve koja se jos uvijek drži PC gaminga u svijetu gdje EA izdaje smeće nakon smeća i porta ih sa konzole na PC i obratno samo da bi zgrnuli sto više love preko govana od proizvoda.
Ne moraš mi govoriti što je Blizzard, znam ja to dobro.
Istina je da su napravili jedne od najboljih igara u industriji, no davno su oni prestali biti pravi Blizzard.

Da ne govorim kako sada govore ljudima da spuste očekivanja za Diablo 3, i da će dotični biti vrlo friendly prema konzolama. Toliko o držanju za PC.
Ne kažem ja da je to loša stvar, pa i oni samo hoće još više love, no slijepo vjerovati da je Blizzard svetinja je naivno.

Oh, FYI, Starcraft mi se JOŠ skida, nakon koliko? 3 dana?
na nekih 40% prvi puta je bacio neki authentication error i rekao da odem na battle.net i ponovo skinem downloader.
Eh da, brzina skidanja varira od 2-22 kb/s.
Najčešće je oko 5.