Citiraj:
Originally posted by Cataphract
moj sig je čisti HTML, ne gif. 
probaj ovo: IE > tools > internet options > advanced : klikni "restore defaults".
ako ne pomogne, lociraj nekakav animirani gif na disku, te u propertiesima pogledaj s kojim programom se otvaraju. može biti da su windowsi nekaj krivo zabrijali. koji preglednik za slike koristiš?
|
svaka cast na Sigu
IE trik nije radio,takionak ga ne koristim.
E sad, novosti, reko sam da sam skinuo GIF na hard i da ga ni ACDSee nije htio animirati (dakle ACDSEe 7.0 koristim kao preglednik..i njega sam reinstaliro u meduvremenu)... onda sam downloado GIF sa GetRightom i zamisli cuda-RADI!! dakle Getright je skinuo gif koji ACDSee uredno otvara... frend mi je reko da imam mozda problema sa html queryima no ovaj forum je primjer iznimke (pod pretpostavkom da je potpis od Visagea GIF) jer tu su neki gifovi animirani a neki nisu dakle query rade..
probo sam cak vratiti FSB na orginalnu vrijednost jer mi je prc bi OCan no ni to nije pomoglo (a sta da kazem, ocjan sam

)..
jedino kaj nisam jos napravio je instaliro updateove od windowsa..imam par sigurnosnih i to je to.. budem stavio SP2 tek tolko...
u File Types mi pise da mi ACDsee otvara GIFove.. to sam upravo restorao i sad mi ih otvara Windows Fax And Picture Viewer.. budem sad iso ponovo na neki site pa ako sve proradi EDITirat cu post i obavijestiti vas
hvala svima na trudu
EDIT: nije pomoglo. no mislim da je ovdje vazno primjetiti da ti GIFovi ne rade niti nakon saveanja na hard. stovise, otvorim neki GIF sa GIF animatorom..dakle program koji sluzi za stvaranje GIFova i koji bi ih trebo sve citat..i on registrira taj GIF kao samo jedan frame, tj. obican GIF a ne animirani. mislim ovo je sve cudnije by the hour