Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 12.03.2012., 20:40   #230
sokre10
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Već mi je famozna ta Trio Bit usluga, svi su je naručili (uključujuči i mene), a nitko, sudeći po postovima od prije još nije uključen. Osobno sam ugovor potpisao i poslao poštom još početkom veljače, međutim nitko mi iz H1 ne daje nikakve konkretne informacije o datumu mogućeg uključenja. Od SKZ dobivam samo objašnjenja tipa "Strpite se još malo...", pa su me zvali da su zaprimili ugovor, tjedan dana poslije da nisu, itd. Uglavnom vrlo neozbiljno i vrlo neprofesionalno. Da ja tako radim svoj posao već bih odavno bio na cesti, a firma propala. U međuvremenu ja i dalje moram bajno plaćati t-com, a neke druge alternative osim t-coma i H1 zapravo i nemam. U ugovoru dakako postoji stavka da uslugu moraju realizirati u roku od 30 dana nakon zaprimanja (koliko sam ja shvatio), ali oni ti mogu reć da su ugovor zaprimili 3 mjeseca nakon što si ga ti u biti potpisao. U nekoj normalno uređenoj državi za ovakve stvari se plaćaju penali i ugovor je svetinja...što kod nas naravno jest, ali samo u slučaju kada je nešto na štetu korisnika, a druga strana je zaštićena k'o lički medvjed bio to T-com, H1, Optima ili netko treći...
sokre10 je offline