Citiraj:
Autor tincha95
jedno pitanje.. vidi da goran i fundowsky pricaju o bateriji! mene zanima kako njima baterija drzi po 4 dana?! ja idem na fejs(preko opere) malo gmail i malo 24 sata i sa 100% mi baterija za nekih pola sata padne na 50%... kako je to moguce?!?! btw imam rom od fundowskog!
|
nisam ja nikag reko da mi izdrži 4 dana, meni ti baterija izdrži sa non stop prčkanjem, face, forum, itd, nekih 30 sati, od toga je ekran upaljen 10 sati i idem preko 2g mreže ili preko wifija i isto koristim operu, i isključeno mi je račun i sinkronizacvija, gps je isključen, idem na net preko 2g koji manje trosi struju nego 3g, i osvjetljenje ekrana mi je oko 30% a kad padne noć osvjetljenje mi je na 10%, ekran ti najviše troši bateriju, i da procesor držim na 600mhz jer mi radi super i nema potrebe clockat ga bzvz da mi vuce bateriju, al naprimjer ako upalim angry birds ili neku igru onda mi dobro pocucla bateriju, a to što ti kazes za pola sata neta ti skine 50 posto, meni svakih sat i po na internetu face, gsmarena, bug online itd skine nekih 10% baterije, jer imam jako dosadno radno mjesto i imam puno vremena za prckanje po mobu.... i nekoristim te battery savere itd to su sve gluposti