View Single Post
Staro 12.03.2012., 02:15   #5904
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Tvoje gorljivo branjenje svega što mi napadnemo dok igramo na ts-u da je cheat, hack itd i dok gejmamo graniči s nečim, zaključi s čim :P
S čim? Da sam voljan prihvatiti cinjenicu da clip o kojem pricate ko za vraga biva snimljen na grand bazaaru i to drito oko B pointa gdje ionako leti 200 milijona M320 i SMAW-ova i ekipa lezi pod stepenicama sa 2% healtha cijelo vrijeme? Sve sto je potrebno je jedan metak da pobijes takve likove. Također, nigdje nije prikazana cijela partija u kojoj lik bezumno hoda i puca bez ciljanja koseći pred sobom horde neprijatelja već par sekundi lucky shotova na, sto je opet vrlo vjerojatno ko sto sam reko, low hp neprijateljima.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Probaj onda malo duže igrati sa LMG-jevima pa donesi malo konkretniji zaključak...
.
To sto sam rekao da izbjegavam LMG-eve ne znaci da nisam igrao s njima. Probao sam ih sve i spread je ogroman. Nije mi ugodno igrati s njima i jednostavno ih ne koristim toliko koliko druga oruzja, uz par iznimki. I nije istina da nema recoila na videu...Probaj pucati sa AK-74 iron sights ili M240B bez ciljanja pa ce ti biti jasnije. Također,lik hoda, skace i puca u isto vrijeme sto dodaje iluziji... I normalno da ces misem kompenzirati vertikalni climb oruzja sto vjerojatno i sam radis...

Smijesno je sumnjati u po meni potpuno legit ekipu. Zbog ovakvih slicnih "sumnji" su official forumi obasuti reportovima o postenim igracima do te mjere da se nikome niti neda pozabaviti problemom pravih cheatera. Jer budimo realni, na 10 reportova ako bude jedan jedini pravi aimboter ili skriptas svaka cast...
I sad mi jos recite da se ne reporta legit ekipu radi gluposti, a jopis napise da je totalno ocit i smijesan efekt lock on-a, koji je dodan prilikom video edita, zapravo aimbot. Dajte...
Na koju foru bi uopce funkcionirao takav aimbot? Nema jebene sanse da bilo kakav cheat tocno izracuna putanju RPG-a ispaljenog iz padobrana na nepredvidljivo skretajući chopper u igri koja ima sustav balistike kao BF3. Promislit prvo, a onda "prdnut" :P

Prodaje:
1.

Zadnje izmijenjeno od: scp. 12.03.2012. u 02:22.
scp je offline   Reply With Quote