View Single Post
Staro 12.03.2012., 01:42   #5903
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Zato i ne igram sa LMG :P Al imao sam kao i u ovom videu dosta slicnih lucky sprayeva. Btw, LMG su tako shebani tek od onog prvog većeg patcha, a lako je moguće da su snimci nastali prije toga.
Uglavnom, ne volim mentalitet kad čim je nesto slabo vjerojatno ili se tebi nije dogodilo, a nekome drugome je, odma hack cheat hack cheat hack...
Tvoje gorljivo branjenje svega što mi napadnemo dok igramo na ts-u da je cheat, hack itd i dok gejmamo graniči s nečim, zaključi s čim :P
Neo ti je lijepo rekao, zaigraj sa lmg-ima, ja sam igrao i prije i sada, pa mislim da sa 400h ove igre znam šta pričam kad vidim kako se koja puška ponaša

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Probaj onda malo duže igrati sa LMG-jevima pa donesi malo konkretniji zaključak...
Nitko ne viče "hack cheat", pa isto tako nema potrebe ni udarati kontru odmah, samo kažem kako mi je jebeno sumnjivo da lik spray-a bez zooma sa LMG-em, a ovi padaju ko muhe na dodir prvih 10 metaka i uz to mu se puška uopće ne trza (plus, nema laser koji podiže preciznost kada pucaš bez zooma).
Lik je očito pr0, šta reći, dok drugi izdrkavaju na to ja sumnjičavo i kritički pristupam općoj euforiji. Doduše, takav sam inače, jbga.
+1