View Single Post
Staro 11.03.2012., 23:11   #181
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

ja ne kontam kako je toliko puno vas moralo birat: prvo moras u me 2 pomirit tali i legiona (ukurac kako mi je legiona bilo tek žao), moraš na onom brodu zagovarat kolonizaciju i spasit onog admirala sa planeta, tad mozete smirit onog pedera sta navaljuje s napadom na gethove kad dođe do toga, možda još nešto ima, al to je uglavnom najbitnije

e da @blava: koliko sam se trudija da mi to sve zavrsi dobro i na kraju nije uopce bitno -.-
-->
@BladeRy hahah ima bit jedino da su pederi dosli na svoje s ovom igrom.
stvarno mi je odvratno žao jer je kraj, pogotovo nedostojan kraj. mogu oni napravit i ME 4 nekakav, al ne vidim kako ce se izvuc iz ovih govana u koje ih je sam kraj ove igre uvalija, na ovo se ne može kvalitetno nastavit priča, možda naprave prequel, al me zivo zaboli kita sta je bilo prije, zanima me sta je sa tali, liarom, jokerom, ash, wrexom, gruntom, jack i jos tucetom likova do kojih mi je stvarno stalo.

e ovo quariani gethovi malo tut ako koga zanima o cemu ovisi

ja ne kontam kako je toliko puno vas moralo birat: prvo moras u me 2 pomirit tali i legiona (ukurac kako mi je legiona bilo tek žao), moraš na onom brodu zagovarat kolonizaciju i spasit onog admirala sa planeta, tad mozete smirit onog pedera sta navaljuje s napadom na gethove kad dođe do toga, možda još nešto ima, al to je uglavnom najbitnije

e da @blava: koliko sam se trudija da mi to sve zavrsi dobro i na kraju nije uopce bitno -.-

Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 11.03.2012. u 23:17.
zhecky je offline   Reply With Quote