@zhecki pa bioware forum je u plamenu, twiter/FBook, dredit i svi su totalno poludili, pisu se peticije i zahtjeva se novi ending, ovo je totalno nezadovoljstvo, igra je tek izasla, svakim danom sta netko novi predje (kao i mi izbjegava svaki hint o kraju i forume) i doceka ga ono sranje i poludi.
Ljudi placu, i to ne da samo whineaju nego doslovno placu radi igre. Nije me sram priznat da su mi suze isle kad smo nasli oca od Tali na onom brodu u ME2, scena sa toliko osjecaja, toliko se toga u glasu od Tali osjeti...bolja gluma nego u 99% filmova danas. I u ME3 isto tako....i onda sve u kurac.
@blava
Ma meni ME nije sistem igre, bio on iz ME 2-3 duck & cover ili iz prvog djela pravi FPS, ma da je i igra kao Pong al sa ME pricom to bi progutao. Ovo je igra gdje gameplay nema nikakve veze sa uzivancijom, volimo likove, pricu, povjest medju rasama..sve te sitne detalje.
I na kraju nam svima daju "fuck you". Sve vrijeme potroseno na perfect ME1 lika, pa isto to za ME2, sa uzitkom krenes u ME3 i na kraju umjesto epic kraja dobijes epic shit bez ikakvog zavrsetka.