Tema: VLC player
View Single Post
Staro 10.03.2012., 00:33   #153
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Malo bolje čitaj postove i u čemu je problem prije nego primjeniš taj primitivni stav. Da imaš iskustva ne bi pisao takve glupost.

Da, možeš sve podešavat kao VLC-u i čak ima više opcija. Koristio sam VLC znam sve o njemu. Ali jednostavno playanje šteka isto je tako i kod svih ostalih playera osim u WMP. To nije samo slučaj kod mene. Ne treba mi akcelerator jer ga ni sada ne koristim na WMP i imam relativno novi komp. I nemam problema s codecima.
Vjeruj mi ni pola naprednijih opcija kod VLC-a nisi vidio posto VLC ima toliko mogucnosti da WMP izgleda u najmanju ruku jadno pored njega.

O VLC-u ocito ne znas nesto previse kada pricas takve nebuloze, ali ok svatko ima svoje misljenje....no da znas sve o njemu, o programu koji je tako kompleksan da nisi ni svjestan sta sve mozes raditi sa njim (gledanje filmova je kap u moru) u to cisto sumnjam tj. garantiram da ne znas nista osim sto znas pokrenit film i mozda poslozit titlove.

VLC je prekompleksan da bi se isao razbacivat tako nekim rijecima da znas "sve" o njemu.

NHF i EOD posto znam da nema smisla.

Probaj si malo googlat VLC i opcije pa ces vidjeti sta sve moze taj "programcic" (osim sto sluzi za gledanje filmova).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote