View Single Post
Staro 09.03.2012., 20:22   #51
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Gle ne moraš se ti naći uvrijeđen, jer sam ja samo koristio tvoj post da skrenem pozornost na nekoliko stvari. To što ti imaš steelserie 6gv2 ne znači da je ona univerzalno dobra za sve jer nema takve. Ja ne vidim čime si ti mene poklopio i čime me uopće imaš potrebu poklapati. Ja iz svog iskustva nakon što sam isprobao nekoliko tipkovnica (filco, deck, topre, das) a kad smo već kod ove tvoje oko koje je zavrzlama i nju sam isprobao mogu reći da crni switchevi nisu za intenzivno tipkanje. Čovjek je gore pitao za tu tipkovnicu i moja je preporuka da je ne uzima ako misli tipkati puno nego da ide na neku s plavim switchevima.

Isto tako taj marketingom uveličani anti ghosting što se mene tiče mogu objesiti mačku o rep jer bilo koja moderna mehanička tipkovnica ako je uštekaš u ps2 će radit jednako dobro i neće imati ovaj problem koji imaju tipkovnice do 100kn u većini slučajeva.
Onaj mechanical keyboard guide link od kolege domisa je odlično štivo za bilo koga tko hoće znati više o mehaničkim tipkovnicama. Znači za kraj ta tvoja tipkovnica je odlična tipkovnica ali nije dobar izbor za nekoga kome je primarno višesatno tipkanje.

Ja mislim da bi bilo za Interpola najbolje uloviti jednu model M tipovnicu po oglasnicima i zalijepiti gore naše znakove kako je predložio domis.
Toliko od mene
bor1s je offline   Reply With Quote