Citiraj:
Autor wnbeeeE
@interpol - i blackwidow i 6gv2 su vrhunske tipkovnice. Mislim da je gaming puno zahtjevniji od unosa teksta, tako da se podrazumijeva da su tipkovnice odlične i za to + feeling je amazing  A imaju naziv "gaming" jer imaju taj anti-ghosting i vrlo mali odaziv.
|
Po čemu je gaming zahtjevniji od unosa teksta? Ne može se tu ništa podrazumijevati ako nisi probao i jedno i drugo. Plavi switchevi su meni osobno miljama bolji od crnih ako tipkaš mnogo, uostalom crni switchevi i nisu namjenjeni za intenzivno tipkanje. Te marketinške fore sa odazivom i anti-ghostingom su za djecu koja ne kupuju tipkovnice od svog novca ili se hoće pohvaliti prijateljima koliko i jedni i drugi ne znaju o tipkovnicama
Kao odgovor na Interpolov upit

pokušaj naći najjeftiniju tipkovnicu sa plavim switchevima i naruči preko ebaya kapice sa hr znakovima mislim da sam negdje vidio da ima, nisam 100% siguran.
Nije loša ni domisova ideja da zalijepiš ono što ti treba, ili recimo uzmi ovaj Das Keyboard koji ja trenutno imam bez ijednog znaka na njoj.
Ja pretpostavljam ako dosta tipkaš da znaš gdje je koji znak

, ja sam se navikao vrlo brzo.
Teško ćeš naći točno ono što tražiš za neke sitne novce ali možda se javi još netko s boljom informacijom, moj ti je savjet definitivno uzmi plave switcheve.