Nisam znal di da otvorim temu a problem je sljedeci,Nkon ciscenja kompa idem sve ustekam i sve i idem ga palit i kad sam ga zapalio bio mi je crni ekran a lampica od monitora je samo titrala i tak sam pokusavo vise puta i nistra i mislio sam da je problem mozda u mojoj graficki pa sam probo grafu od buraza i vidm opet isto samo crni monitor i nis ja gledam ono pa kaj bi moglo bit i reko nis idem otvorit kuciste zvadim hladnjak i reko ajd da vidim da nije procesor i nis ja dignem onaj poklopac i pokusavam vadit procesor van kad ono nejde onda sam ga s spicom noza malo nekak piknul i uspio sam ga dobit i van i onda sam imo kaj vidjet
socket
procesor
I sad me zanima dal se to da ikako popraviti i kolko bi doso servis toga ili bih trebao kupit novu maticnu i procesor a maticna je gigabyte ga-g31m-es2l koja kosta oko 320 kn i procesor intel pentium e5400 koji neznam kolko kosta,a najvise me zanima to dal bi se to dalo isplatit popraviti (ako se da popravit ) i dal bi popravak izaso jeftnije od kupnje novog procesora i maticne.