Citiraj:
Autor HCS
Nisam uopce radio te sporedne misije, samo main. Nema vise tih skeniranja i gluposti koliko sam skuzio, imas na Citadelu misija tipa pomozi ovom, nabavi ovo. Ali dobio sam dojam da te side misije stvarno ne igraju bas nikakvu ulogu, tu su tek tolko.
Imas tocno kad importas char iz ME2 (mislim da nemozes direkt iz ME1), sa strane ti pise, 10ak odluka koje su bitne, tipa s kime si bio u vezi na kraju ME2, dali je vijece prezivjelo, Wrex? Jesi li ostavio Collerctor base Cerberusu, koliko je ljudi prezivjelo napad iz dvojke, itd...
Ima efekta, tocno vidis posljedice odluka, tj. vidis jesu li bile dobre ili lose.
Hint: nemojte ostavit bazu Cerberusu.
EDIT: Evo malo o vezama, ima tu svacega, vidim morat cu ja ispocetka, nije u redu preskocit Ashley
Sporedne misije, ima ih, samo nisam skuzio da je to to, ali su definitivno zanimljivije od onih u ME2 
|
A jebate, ja sam na 20h a tek sam dobio misiju da idem popricat sa quarijancima. Nakon svake misije totalno ciscenje broda i citadele
Toliko price sa civilima, background radnje, tipa PTSP asari komando, zenska sta pokusava poslat djete na Tessiu, mala sta ceka svoje roditelje da dodju shuttleom i kako pada optimizam a Turijanac na customsima nezna sta da joj kaze, ima toliko toga da uopce ne zalim sta gubim sate na trcanje po Citadeli...iako shepard trci ko popaj, jebala ih animacija.
Al cut njihove razgovore, situacije, koliko je truda ulozeno u ovo background dogadjanje, prvo sam se smijao na "can i get a gun" PTSP asari u bolnici, pa sam skuzio da se prica nastavlja ako odem liftom kat dole pa kat gore, i doznajes sta joj se dogodilo, i vise nije tako smijesna prica.
Bioware nebi bio Bioware da nisu posvetili jednako paznje sporednim dogadjajima koliko i glavnim.
Za ME serijal je grijeh samo protrcat kroz igru bez sidequestova.