View Single Post
Staro 09.03.2012., 01:31   #1
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Laptop se gasi

Evo posto mi se u zadnje vrijeme vec par puta desilo odlucio sam potraziti pomoc. Stvar je u tome da se laptop tijekom surfanja jednostavno ugasi. Nije BS jer sam pogledao vec preko par programa ( npr. WhoCrashed ), nije stvar u disku jer sam provjerio sve sto sam mogao preko hdtune, Nije stvar u procu jer sam provjerio preko Prime95 stabilnost ( mjenjao sam proc na lapu ), nije stvari u memoriji jer je prosla memtest. Znaci u kratko po meni bi trebalo biti sve u redu. Ima mozda ko kakve ideje ?

Konfiguracija laptopa je custom. Kupljen Toshiba L40-14b i izvaden proc te stavljen T5450 ( vec naglasio Prime prolazi bez problema znaci stabilan je ), umjesto rama stavljeno 2 gb ddr 667 novih. Stavljeni gore Win 7.

Samo da napomenem ovaj problem se pocao dogadat ( bar mislim tako, laptop uzet da starci mogu surfat i ubijat dosadu pa ga oni vecinom koriste ) poslije instalacije novog firefoxa - malo glupo al u zadnjih 4mj je to jedina nova stvar instalirana ( instaliran prije cca 2 tj firefox novi ). Molio bih neke druge opcije i ideje osim "formatiraj lap pa vidi" hvala i lp

p.s. gasi se i dok je "ustekan" u struju pa mislim da nije ni baterija. Da nebi bilo komentara da se baterija ispraznila =)
chare je offline   Reply With Quote