Citiraj:
Autor Blixa
Glup mi je taj njegov odgovor da ti ne može reći koji ćeš ruter dobiti pogotovo zato jer ti taj ruter kupuješ. Tj. u mom slučaju je tako. Ja sam na T-Com liniji, ali sam nedavno prešao na Optimu i u ugovoru sam imao opciju da kupim ruter i jednokratno ga platim 109kn (čini mi se) ili da ga plaćam "pomalo" dok god ne istekne valjda taj početni ugovor od 2 godine.
Naravno, odlučio sam se za prvu varijantu (pogotovo zato jer kao novi korisnik imam popust na pretplatu prva 3 mjeseca tako da ću tom uštedom zapravo platiti ruter).
Ako je i kod tebe isti slučaj vjerujem da imaš pravo na izbor rutera jer ne mogu ti nešto prodavati, a ne reći ti šta zapravo kupuješ. Bzvz.
|
takođe... slažem se sa svime u potpunosti, jebote, on je trebao reći oćeš da ti pošaljemo sve rutere koje imamo a ne "zašto?" (i to nekim uber retardiranim tonom začuđujućim kao da pitam neku vojnu tajnu)... naravno da sam na sto strana poslao mailove i očekujem odgovor s njihove strane i vjerujem da će se sve riješiti u moju korist, a ako ne, šaljem ga nazad s istim pismom. to nije nikakva nagradna igra (osim šta ja njih "nagrađujem" produžavanjem ugovora) pa oće bit ovaj ili onaj ruter.