View Single Post
Staro 08.03.2012., 23:20   #940
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a ovo je takva situacija da nikada nece biti kako treba . osobno sam tako popusio od osiguranja cca 2500 kuna jer mi nisu htjeli priznati 100% nego 80% od iznosa popravka, jer sam bio nepropisno parkiran. kako to znam? jer je murija izasla na uvidaj (jebiga, lik mi odvalio prednji kotac desni, bocni udarac) i odmah mi rekla da sam nepropisno parkiran za sto sam i dobio kaznu na licu mjesta. no na moj upit kako to da su oni stajali na istom mjestu masu puta i zaustavljali vozila, odgovor je bio - "ne znam tko je stajao, ali to se ne smije" .

sto znaci - da, smijes stajati, ako si neki organ vlasti. i u sisku stoje na autobusnim postajama (pogotovo vikendom iza 22:00) i 'vataju alkohol / na blef, i ocito da im se ne moze prigovoriti. napravi to ti obicni smrtnik, postoji sansa da dobijes kaznu za nepropisno parkiranje ili jos uz to da ti pauk digne auto i to jos moras platiti. jebes ga, drzava mora dobivati pare, a najlakse je derat kazne, sta jest - jest. na placu covjeka koja je inace takva kakva jest (jer ne rade na proviziju), sto znaci na nula kuna ulozenog, ti dobivas cist novac. zarada i pol .

Burko je offline   Reply With Quote