View Single Post
Staro 08.03.2012., 20:03   #2451
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
pa to možeš sam vidjet ukopčaš modem direktno u komp, iako mislim da nije do rutera čim su ti oni nešto mrdali po modemu.
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif][if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif][if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Nešto jesu radili na modemu jer sam nakon dva dana uzeo drugi router (samo žičani) kako bi otklonio mogućnost da je moj bežični u banani no narednog dana se opet ponovilo isto, odnosno router se nije htio povezati s kabelskim modemom,… uglavnom novi mail SZK pa se opet naredni dan javio neki lik iz SZK i pokušao mi objasniti da nije do njih već kako imam svoj bežični router vjerojatno je problem u njemu (a već sam bio na zamjenskom koji je žičani) ili još bolje objašnjenje da imam oko sebe puno korisnika na sličnim frekvencijama pa da zato moji kompovi nemreju naći moj routeri,… još je malo pokušavao objasniti da je greška kod mene, a ne kod njih,… uglavnom zahvalio sam se na pozivu i rekao da i dalje mislim da je greška kod njih i njihovog novog softwarea te da kako svaku noć mijenjaju IP adresu prema modemu dolazi do gubitka konekcije,… uglavnom, slijedeći dan nakon tog drugog razgovora je sve radilo ok, a radi i nakon toga,… e sad, da li su ipak nekaj radili na modemu nakon dva prigovora ili je sjelo samo od sebe, vrag će ga znati,…
bertone je offline   Reply With Quote