Citiraj:
Autor plavi83
Armango...da sam ja na tvom mjestu isprsio bih se još malo i uzeo taj R3...
kada sam ja kupovao kućište prije par mjeseci, dvoumio sam se između onog zalmana z9+ i FD core 3000 te na kraju uzeo fractala...smatram da nisam pogriješio, ali sam malo ostao iznenađen količinom prostora za cabel management...odnosno kako je jaaaaaako uzak taj prostor....sve u svemu sam zadovoljan sa kućištem, prozračnost je dobra, ventilatore na case-u možeš regulirati preko njihovog potenciometra, može se skinuti ona gornja tri slot-a za hard diskove tako da ti vent upuhuje zrak u kućište bez prepreka....te naravno daje ti još mogućnosti montaže ventilatora naprijed, na dnu, gore i sa bočne strane.....kvaliteta izrade je isto na nivou....
dakle samo taj prostor iza za cabel management je po meni premali, te bih ti drage volje preporučio da dodaš malo novaca i odeš na R3....

|
E, i ja sam poceo gledati zalman z9+ u pocetku, pa sam vidio da ima i core3000, pa sam se lomio oko ta dva, i sad naposljetku ce izgleda biti R3 iako je 200kn skuplji.
eto mislim se mozda titanium gray ili black pearl... (nisam ih vidio uživo)
ovo bijelo je isto zgodnjikavo ali dosad sam imao samo ona standardna pc kucista zagasite bijele boje(ma znate na kojumislim) pa bi sad ipak da bude nesto drugacije.