Citiraj:
Autor Ordem
pa za tupane kojima je simcity prekompliciran postoji alternativa - Sims
a nije da komplicirane igre danas ne prolaze (sins of solar empire npr), samo je pitanje sta EA zeli od simcitya
da se vrate toj "kompliciranosti" zbog koje je serijal postao toliko popularan ili i dalje gurati societies/sims pojednostavljivanje i tako prikupiti veci broj mladjih/casual/farmville/tard igraca
|
Daleko od toga da ne izlaze. Pravi primjer je i Paradox Interactive sa svojim igrama Europa Universalis, Victoria, Crusader Kings... Njihove igre su možda čak i previše komplicirane, ali kad se uđe malo u njih garantiraju sate, dane, mjesece pa čak i godine dobre zabave.
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Potpis!Nažalost slažem se s ovim, iako mi nije jasna ta politika izlazaka zatupljenih igara od strane developera, jer su kao igrači zatupljeni. Nisu, sadašnje generacije sigurno nisu gluplje nego šta smo mi bili, jer ako sam ja kao balavac mogao igrat sve te tycoon i sl. "manager" igre više-manje uspješno, onda to mogu i današnji balavci 
Opako me živcira ta politika zatupljivanja koja je i dovela do onog smeća od Societies koji je izbrisan nakon 2 sata, pokušao sam, trudio sam se, ali nisan mogao igrat nešto onako glupo, igru koja se svodi na skupljanja "  " i "  " smajlića 
|
Definitivno današnje generacije nisu gluplje, samo su se debelo naviknuli na igre gdje ne trebaš koristiti više od dvije sive stanice dok se igraš. Danas je trend da sve igre moraju biti za široke narodne mase, jednostavne do boli, tak da svaka kućanica može skužiti nakon pet minuta kaj mora raditi u njoj. Kužim da se furaju na, široke narodne mase = veća zarada. Ali to ne prolazi u tycoon i manager igrama, koje moraju biti do jedne mjere komplicirane/teške. Inače nema gušta i izazova ih igrati, a Societies je pravi primjer toga.
Bojim se ja sim igri iz EA u zadnje vrijeme. Veli ekipa iz EA da su Simsi simulacija života, ak je to simulacija života ja sam... E pa poserem im se ja na takve simulacije.