Citiraj:
Autor -_Bad$ector_-
Uf, kako me obradovala ova vijest. 
SimCity 4 mi je još uvijek jedna od najdražih igara i dan danas je znam zaigrati. Već vidim kako ću je večeras ponovo instalirati i počet igrat.
Nadam se da neće napravit sranje od igre kao što je societies, neka zadrže igrivost četvorke s updejtom grafike, novim građevinama i malo srede promet i prijevoz i ja bih bio zadovoljan. 
|
Potpis!
Sim City serijal, završno sa SC4 je jedna od dražih igara, a vjerovatno i najdraža tog tipa. Od petice ne tražim ništa više od ispeglane četvretke i ako to naprave kupit ću original, oću majke mi.

Dakle tražim samo dobar engine, jer SC4 ima očajan engine (ako se ne varam negdje sam pročitao da uopće nije njihov, nego da je samo zakupljen od neke slične tycoon igre)
Do jedno 100k stanovnika (nije toliko bitan broj, nego površina grada, al eto da dočaram otprilike velićinu) je ok, nakon toga engine jednostavno ne može izdržat i dolazi do pucanja tekstura, zapinjanja pri zoomu i navigacijom, te tolikom ukupnom usporavanju same igre da jednostavno postane neigriva, osim ako nisi baš mazohist da sve to trpiš
Evo recimo ovaj grad sam napravio nedavno, jer me "puklo" da instaliram SC4 i ono, ne pomaže ni 8GB rama, ni HD6 grafika, ni X4 CPU, ništa, engine je dno i to je to...

Već u ovoj fazi igra toliko zapinje da je gadljivo...
Citiraj:
Autor gmax
Ja mislim da je Sim City serijal do Sim City-a 4 jednostavno prekompliciran za današnje igrače. Tak da očekujem malo ozbiljniji Societies. Ako sam u krivu, mea maxima culpa i posipam se pepelom. 
|
Nažalost slažem se s ovim, iako mi nije jasna ta politika izlazaka zatupljenih igara od strane developera, jer su kao igrači zatupljeni. Nisu, sadašnje generacije sigurno nisu gluplje nego šta smo mi bili, jer ako sam ja kao balavac mogao igrat sve te tycoon i sl. "manager" igre više-manje uspješno, onda to mogu i današnji balavci

Opako me živcira ta politika zatupljivanja koja je i dovela do onog smeća od Societies koji je izbrisan nakon 2 sata, pokušao sam, trudio sam se, ali nisan mogao igrat nešto onako glupo, igru koja se svodi na skupljanja "

" i "

" smajlića