View Single Post
Staro 08.03.2012., 09:01   #781
plavi83
Premium
Moj komp

plavi83's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Još moram izabrati boju kućišta. Nemam mogućnost viditi ga uživo pa recite vaše dojmove i iskustva...

Možda i treba koji dodatni ventilator za kućište? Mislim staviti cpu 2500k koji vjerovatno neće biti overklokan. Bar ne zasad

Idemo s preporukama, željama i pozdravima .
Armango...da sam ja na tvom mjestu isprsio bih se još malo i uzeo taj R3...
kada sam ja kupovao kućište prije par mjeseci, dvoumio sam se između onog zalmana z9+ i FD core 3000 te na kraju uzeo fractala...smatram da nisam pogriješio, ali sam malo ostao iznenađen količinom prostora za cabel management...odnosno kako je jaaaaaako uzak taj prostor....sve u svemu sam zadovoljan sa kućištem, prozračnost je dobra, ventilatore na case-u možeš regulirati preko njihovog potenciometra, može se skinuti ona gornja tri slot-a za hard diskove tako da ti vent upuhuje zrak u kućište bez prepreka....te naravno daje ti još mogućnosti montaže ventilatora naprijed, na dnu, gore i sa bočne strane.....kvaliteta izrade je isto na nivou....
dakle samo taj prostor iza za cabel management je po meni premali, te bih ti drage volje preporučio da dodaš malo novaca i odeš na R3....
-->
Citiraj:
Autor Aramengo Pregled postova
Evo ja sam ipak počeo naginjati na Fractal Define R3!!!
Sviđa mi dizajn i manje zaprašivanje kućišta, koliko vidim. + Nove edicije imaju i 1x usb 3.0 naprijed.

Jedino mi je cijena minus. Ipak, računam da dugo vremena neću uzimati novo računalo nakon ovog, a kućište još duže od toga .

---> Još moram izabrati boju kućišta. Nemam mogućnost viditi ga uživo pa recite vaše dojmove i iskustva...

Možda i treba koji dodatni ventilator za kućište? Mislim staviti cpu 2500k koji vjerovatno neće biti overklokan. Bar ne zasad

Idemo s preporukama, željama i pozdravima .
Armango...da sam ja na tvom mjestu isprsio bih se još malo i uzeo taj R3...
kada sam ja kupovao kućište prije par mjeseci, dvoumio sam se između onog zalmana z9+ i FD core 3000 te na kraju uzeo fractala...smatram da nisam pogriješio, ali sam malo ostao iznenađen količinom prostora za cabel management...odnosno kako je jaaaaaako uzak taj prostor....sve u svemu sam zadovoljan sa kućištem, prozračnost je dobra, ventilatore na case-u možeš regulirati preko njihovog potenciometra, može se skinuti ona gornja tri slot-a za hard diskove tako da ti vent upuhuje zrak u kućište bez prepreka....te naravno daje ti još mogućnosti montaže ventilatora naprijed, na dnu, gore i sa bočne strane.....kvaliteta izrade je isto na nivou....
dakle samo taj prostor iza za cabel management je po meni premali, te bih ti drage volje preporučio da dodaš malo novaca i odeš na R3....
plavi83 je offline   Reply With Quote