View Single Post
Staro 08.03.2012., 08:22   #1968
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
svi vi koji imate problema sa software-om i update-ima, da li ste napravili ovo?:

"5- Format Boot, Format Cache, Format Data e Format System."

meni je isto znalo takvih slicnih problema biti, ali sam onda radio bas korak po korak, i nakon toga mi je sve proradilo ok

Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
vi koji niste instalirali vendor na romu 2.3.5 originalnom jel vam but animacija ona plava android ili ona od huaweia kao kad ste prvi put upalili mobitel kad ste ga kupuili....

nisam instalirao vendor i logo mi je od Huawei-a, original onaj crveni...

Citiraj:
Autor Hidetada Pregled postova
Primjetio sam i ja razliku u MAC adresi.
Stock ROM i a.war-ov su imali istu adresu, a jučer sam instalirao ICS CM7 - teammat3 i MAC adresa se promijenila.

Također imam sx763 i koristim MAC address filtering (za brdo uređaja.... od 3 stolna računala, 4 laptopa i 4 mobitela od kojih je jedan stock U8650 a drugi sa ICS CM7, jedan SE i jedan HTC) i sve radi u najboljem redu te nisam imao nikakvih problema sa upisivanjem MAC adresa.
Ti mozes upisati MAC adresu u filter koji pocinje na 1C:1D:XX:XX:XX ??? pa koji firmware imas? meni je na 2 routera (SX763) izbacilo poruku da je 1C:1D:XX:XX:XX rezervirana adresa te je ne mogu staviti u filter. jedino rjesenje mi je da ga iskljucim no to mi se ne svidja. (hidden SSID, WPA2, i MAC filter, to mi je zadovoljavajuca zastita. Ako netko i to probije, onda slobodno neka koristi net do mile volje, skidam mu kapu na obavljenom poslu )
alengrosevic je offline   Reply With Quote