Citiraj:
Autor tutix
Jedino što mi pada na pamet je da su ti te aplikacije završile na kartici (ili da ti je izmjenjeno nešto na kartici). Pa probaj lijepo sve iskopirat sa kartice na komp, formatiraj ju i ponovno instaliraj ROM.
Nije mi jasno kako ti uopće i ostanu te modifikacije od vendora kad običan wipe data/cache iz CWM ih pobriše na Tele2 ROM-u (a prema nekoj logici ne bi trebao).
|
jesam formatiro sam je 5 puta ako ne i više čak sam pokušavao i s drugim karticama imam ih bar 10 od 2gb, ma sve isti vrag evo cijeli dan to radim, nista na kraju sve se pomjesalo izmjealo i onda sam ovako, stavio kineski stock rom onaj bez google appsa itd, pa onda preko njega stavio ovaj update 2.3.5 isto sam ga stavljo bez vendora al ga je on opet instalirao koda je s vendorom, al na svu sreću više mobitel nije spor, vratila mi se ona opcija u postavka unutarnja sd kartica 17mb al moro sam je prije formatirat jer je pisalo formatirajte unutarnju sd, i sad šljaka sve odlično, s root eplorerom sam izbrisao te neke indijske aplikacije, massage +, itd sad je fluidan rom..i za sad radi sve odlicno.. samo sto nije 5mp kamera jer nesto je vendor sjebo duboko u android sourc codu mozda... hvala svima koji su pokusali pomoc.... samo mi se još market nije sam updejtao nagoogle play al nema veze sve radi...
E da i imam pitanje.. na ovom novom romu stalno mi u task manager pokaziva da Push service radi i nemou ga iključit, što je to, jer mi mozda taj push moze skidat kune s računa itd da ide sam na net, a i izgleda ono plava je ikonica s oblakom