View Single Post
Staro 08.03.2012., 03:15   #1964
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Uzemljivac Pregled postova
gledam malo te slike i izgleda isto kao moj 7.1, i ja sam skinio s marketa tu ics temu i koristim 360 launcher. stavio sam sad da se skida rom pa cu to ujutro picnut, ne da mi se sad s tim zezat.
jel mi mozes ukratko samo reci sto se dobije s tom skriptom, jer cuo sam da neki imaju dosta problema s njom, pa sam ju zato nekako izbjegavao. jel ju vrijedi stavljat?
Tko ima problema s njom? Skripta je priznata od strane xda, tema ima oko 870 stranica i skripta stvarno RADI. Mjenjaju se cjeli sisstem multitasking-a, prioriteti i ostale stvari možeš s tim samo dobiti. Oni koji imaju problema nek se malo potrude iskonfigurirati je, makar se nema što iskonfigurirati. Instaliraš scripts manager, skineš zadnju verziju na xda, odabereš opciju 10 (supercharger skripta izgenerira na temelju slobodnog ram-a optimalne vrijednosti i njih postavi) i to je to. Preporučam ti da skineš ZEAM launcher i zamjeniš ga s 360 (govorim o romu kojem skidaš) jer 360 je glomazan i spor, ZEAM launcher ima svega pola megabajta i preporučuje se za low-budget mobitele. Što god te zanima samo pitaj
sipe je offline   Reply With Quote