Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 08.03.2012., 01:28   #731
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
ja preso sa dva lika i frend sa dva.. posudio bih acc, al nije moj nego ga je meni vec frend posudio. ugl divno i krasno to sve izgleda, al malo mi se gubi neki stari štih diabla u svemu tome.. customizacija lika je bas debelo svedena na minimum. nema vise rasporedjivanja charactersa kad se levelaš, sve što dobivaš levelima su samo novi spellovi i otkljucavanje runa za vec otkljucane spellove... itemi zahtjevaju samo da si neki lvl da bi ih mogao obuci. neznam meni to smrdi na prepreveliko pojednostavljivanje što mislim da i nije dobro za konacni preoizvod..

gledam to s ovog stajalista.
dvojku sam mogo igrat po 5 puta sa svakim likom i nikad mi nije dosadila. tricu nema smisla igrat vise puta sa kojim likom jer u svakom trenutku možešš izabrat kojigod spell i nastavit igrati s njime. da ne govorim da itemi zahtjevaju samo određeni lvl, tako da nakon nekog lvla možeš sve oblačit, neovisno o statsima..

na kraju, svidja mi se, igriv je masu, ali nekako bojim se da to ne bude to, mada mi je tesko povjerovat da blizzard podbaci.
bo.