View Single Post
Staro 12.04.2005., 00:32   #15
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ovako
Valjaju:
Zalman pasta dobra
Arctic ceramique vrlo odbra
Arctic silver odlična
Coolermaster Shin etsu čuo d aje vrlo odbra
Nanotherm dobra al PUUUNO preskupa čuo da je izvrsna
Pasta za elektoniku čuo da je dobra.Dobije se ko kalodonta.

Nevaljau:
Titan aka Silver grease
TT "paste" uz kulere
razne već nanesene na kulere
žvake na kulerima - čak je Silver grease bolji od toga!

Inače Titan=Silver grease jako teško ju je skinut s obleke i ruku gdje obavezno završi, kad je se skida s proca ima je posvuda osim tam di treba bit, na jezgri! smeće!

Pasta ne služi za hlađenje kao što neki tvrde nego zato da makne zrak između jezgre i kulera.

paste za elektroniku OK al ne za visoke temp, to se isplati ak pastu mjenaš svakih 5 min jer inače ti se stvrdne i đenja.

Meni je osobno draži AS5 od Cermaiquea jer cermiquea treba stavit više i niej toliko stabilna ko AS5, skidao sam u zadnjih 14 dana bar 10 puta zalmana s grafe, i Silver grease sa stcok sapphire kulera potrošio dve tube paste, AS5 i Certamique po jenda i vidio sam razliku, AS5 se drži dok cermique nestane tek s većom količinom ostane.

Cermique je dobra ak ju stavljaš na neki TSOP čip. jer nema opasnosti da će provodit struju. Kaj se tiče mostova na A XP-u, meni niej janso koliki panj trebš bit da ti pasta tam završi osim ak ju ne nanosiš i razmazuješ lopatom.
:confused:

Za shin etsu sam čuo d aje dobra kolko neznam. Zalman je solidan ali dobijega se jako malo u tubi uz kuler aka tuba zraka
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote