Citiraj:
Autor Ordem
slobodno silikoniraj, pa kad shvate sta si uradio mozes se oprostit od garancije (ionako su ti vec 5 puta zamjenili mobitel, jedva cekaju da te se rijese)
btw stvarno fascinantno da imas toliko problema sa prasinom i na toliko uredjaja
il ti netko drka po uredjaju dok ne gledas ili sam ne pazis na njega i drzis ga u kojecemu ili namjerno ovo radis cisto da dobijes bolji uredjaj
budi sretan sto su ti poslali XE i prodaj ga i uzmi mobitel druge marke jer te HTC nece dugo tolerirati (pogotovo ako budes trazio HTC One X lol) - da je neka druga marka u pitanju odjebali bi te davnih dana.
|
Slozit cu se sa silikoniranjem i necu to radit. Ali ove dvije gluposti druge nemogu progutat. Procitaj ovaj topic ovdje (iako sumnjam da ce ti se dati 140 i kusur stranica citat ) pa ces shvatit da je ovaj problem vezan za skoro svaki HTC uređaj, a niti jedan nije izdrzao bez prasine duze od 6 mjeseci!
http://forum.xda-developers.com/show...14612&page=128
Ovo zadnje mi je najsmjesnije. A tko bi mi drkao uređaj koji je stalno kod mene. LOL. Drzim ga u silikonskoj gel masci plus folija. Niti jedan nije imao zareza na masci i ekranu. Bistar si nema sta. Namjerno utiskujem prasinu pod ekran, neznam samo kako...usput smanji dozivljaje sa rijecnikom.
Upravo zato i nebih prelazio na drugu marku jer ljudima mjenjaju telefone zbog ovog problema. Pa cak i 11 puta. Ima i takvih. Citaj malo...
Nebi mene bezrazlozno nitko otkanto nebrini