View Single Post
Staro 07.03.2012., 16:34   #1947
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ok, i sad ugasi telefon, pritisni VOL+ i VOL- te power tipku i drzi tako par sekundi. tad ce pocet firmware upgrade...

EDIT: ako tako ne radi, formatiraj SD karticu, kopiraj opet update file, i pokusaj ponovo.
vi koji niste instalirali vendor na romu 2.3.5 originalnom jel vam but animacija ona plava android ili ona od huaweia kao kad ste prvi put upalili mobitel kad ste ga kupuili....

TUTIX- pkušao sam i na tvoj način, ma kakvi opet koda je s vendorom nije mi jasno, prvu put kad sam intalirao ovaj 2.3.5 bez vendora bila je plava android boot animacija, 5mp kamera, bez nekih aplikacija boliwod antuta itd, i onda instaliram vendor nesvidi mi se to sto nosi manja rezolucija kamere sporiji rad itd i odlucim ponovno stavit isti rom bez vendora, al ne opet kad ga stavim sve je isto koda sam stavio i vendor.
poslje toga sam fleshao 600 romova sve na pravilan način (kužim se u ovo) i kad se god vratim i idem intalirat ovaj novi .3.5 stavim ga bez vendora al on kad se mob boota upali to jest, sve isto ko kad je bio vendor tu...poludit cu... sad mi još i piše unutranja sd kartica koja je prije imala 17.96mb sad je nema nepostoji u postavkama moba

Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 07.03.2012. u 16:55.
goranszd je offline   Reply With Quote