Citiraj:
Autor W.Digital
Boze sto mozes pisat gluposti.
I nemoj vise pisat nebuloze.
|
Izvini, ali s tobom odbijam dalje raspravljati... meni je do kulturne rasprave a ne do vrijeđanja. nisam nigdje napisao da sam apsolutno u pravu, nego da je teritorij siv... Ako se ne slazes s nekim postoji i ljepsi nacin za to napisati...
Citiraj:
Autor Flood
Tebi nije jasno da je vlasnik bilo cega obavezan skrbiti o svojem vlasnistvu i kao takav je odgovoran za njega...
|
Je jasno mi je, i slazem se s tobom. Zato sredstva kao auto, pistolj, kuca moraju biti registrirani da se zna tko je vlasnik i tko je odgovoran.
Komp jos ne mora biti... o tome pricam.
a linja? moj stari npr nikad nije nista potpisao. ja sam zahtjev napravio online, kad je linja bila slobodna za adsl su nazvali iz t-coma i rekli mi to i pitali dal da napravimo zahtjev preko telefona. Ja sam rekao OK i par dana kasnije je dostavljen rooter i kablovi... Bilo mi je uzasno cudno sto je sve islo bez potpisa ali majke mi, je!
Citiraj:
Autor Boopsy
A zašto korporacije nisu nikad krive. Kod potpisa ugovora ograde se ko licki medvjedi.
Sry ali zašto sam ja kriv ako sam pobrao virus i šaljem spam okolo. Pa ja sam nedužan, nek love onog ko mi je uvaljao virus. Nisam ga ja naručio.
|
Bas to...
Citiraj:
Autor Neo-ST
Ma znaju oni dobro da nisi ti skidao, nego im je lakše optužit vlasnika priključka zbog papirologije 
|
sto je najgore, mislim da ce u hrvatskoj upravo tako i biti...
Dovoljno dugo sam radio u Zampu da znam koji je to sistem i kako nam je uguran na mala vrata i sad si nitko ne moze pomoci... harac samo tako.
Citiraj:
Autor nino
Stovise, tocan naziv datotekek koju si skidao imaju. 
|
Upravo to pokusava ACTA progurati. Da je i sam NAZIV zasticen. Iako je pod tim nazivom mozda nesto legalno. I sad oni moraju skinuti taj fajl da vide sto je to. A skidanje je ilegalno i policija nebi smjela raditi ilegalne stvari ako ne postoji opravdana sumnja! Acta pokusava uvesti da je NAZIV dovoljan za opravdanu sumnju. Živjeli
Uglavnom, ako vam toliko smeta sto ja pisem "nebuloze" slobodno se to sve obrise, a oni nam nek preko noci opet uguraju neki "zamp 2" i harace nas na temelju indicija, jer se filmskoj i glazbenoj industriji neda prilagoditi digitalnom dobu i zastititi svoje materijale na neki drugi nacin koji je primjenjen 21. stoljecu.
Idem raditi. Bok