View Single Post
Staro 07.03.2012., 09:27   #108
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008

Glavno da me nakon 2h u igri Liara pita da biram izmedju nje i Tali, to je bilo brzo

A na drugu ruku, koji su kurac napravili od broda? Od onako finog SR2, i layouta interijera. Em je cerberus bio tehnicki napredniji, alijanca ga je pretvorila u prvi normandy. Cak su makli EDI kraj Jokera...ono ma daj. Nema ni ona 2 inzinjera sta se stalno prepucavaju, a irac je valjao fore za 5. Nadam se da ce se vratiti kroz gameplay.
-->
Evo sam i sam vidio, rekao sebi da cu samo malo pogledat kako ide, i ostao do 6am u igri.

Glede onog trcanja, istu se stvar i ja pitam, al koliko ima texta i interakcije poslije toga rekao bi da je to nemoguce izbjeci.

Glavno da me nakon 2h u igri Liara pita da biram izmedju nje i Tali, to je bilo brzo

A na drugu ruku, koji su kurac napravili od broda? Od onako finog SR2, i layouta interijera. Em je cerberus bio tehnicki napredniji, alijanca ga je pretvorila u prvi normandy. Cak su makli EDI kraj Jokera...ono ma daj. Nema ni ona 2 inzinjera sta se stalno prepucavaju, a irac je valjao fore za 5. Nadam se da ce se vratiti kroz gameplay.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 07.03.2012. u 10:17.
BladeRy je offline   Reply With Quote