Citiraj:
Autor sipe
Jel se isplati stavljat umjesto cyanogen ICS. Mene baš i ne zanima teme mene zanima brzina i opčenita stabilnost sustava  Jel dok promjenim rom i podesim ga ode mi 2 sata pa neda mi se svaki drugi dan mjenjat. Koje su tvoje preporuke? 
|
Pa meni se rom cini jako dobar i brz, a buduci da nema oc kernel nema problema ni sa stabilnosti, meni je bolji jer je drugaciji od cyana i stock romova
btw. probao sam staviti i OC kernel na taj rom ali onda ne radi wireless tako da za sada trenutno nista od OC-a na tom romu...
e i da, buduci da si svakako na ics cyanu, svakako si stavi zadnju verziju teammat ics-a, odatle sam ja uzeo moddane drivere za grafiku, a rom u zadnjoj verziji radi jako fluidno i ics animacije vise ne stekaju ni malo!
Citiraj:
Autor T0mB1ll
da, vidim da svi spominjete vendor.. ja kad sam radil update, napravil sam folder dload na kartici i samo kopirao onaj fajl od 200mb.. taj vendor folder i fajl nisam kopiral.. kak da znam dal mi je povuko to ili ne? jer nemam one tipke u notificationu..
|
nije to to moglo povuci ako nisi stavio taj file na karticu, a sve i da jesi ne bi ga povuklo automatski... buduci da nemas tipke u notificationu, onda definitivno nemas instaliran ni taj vendor customization