07.03.2012., 00:15
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Mileni
Od jucer sam bez interneta, trenutacno idem online preko iPhonea i 3g konekcije.
Naime, internet je crkao oko podne, sve sam provjerio i sa moje strane sve je ok.
Nazovem amis, i kazu da je neki bager pogreskom prokopao t-ht kablove. Ok, barem znam sta je u pitanju i smiren sam. Pitam ih kad ce radovi biti zavrseni, kazu da ne znaju, ali da ce javiti.
Nisu se javili nikako od tada, pa sam sam nazvao t-com. T-comovci kazu da nisu zaprimili nikakve prijave od strane amisa (!!!), i kad sam im rekao da evo ja prijavljujem, oni kazu da ce u roku od mjesec dana sve rijesiti (!!!!!).
Tko je ovdje lud?
Inace, nalazim se na vrbanima/stagliscu, direkt iza stare, a sad vec srusene cimosove zgrade.
Dal ima jos netko sa ovim problemom? Ili da je u proslosti imao slican problem?
|
Cisto sumnjam da T-com call centar ima aktualnije podatke od Amisa, Amis je manja firma tako da imaju bolju komunikaciju medu supportom, tako da moze biti istina. Ako je stvarno to posrijedi za par dana ce ti biti rijeseno.
Sto se tice kometara za stare korisnike, eto Amis jos jednom nije dizao cijene svojih paketa, znaci 22% > 23% ista cijena i sada 23% > 25% ista cijena.
|