eto regao se samo da Vam kažem......
Idem privatniku od 7.godine.....istog.....
danas bio kod njega.....inace, kad sjednem na stolicu......prvo sto napravi.....pogleda....i spici injekciju......inace bez injekcije....nema razgovora samnom....
prvo smo se posvadali oko toga....koji me zub boli
pa kad je nakon 4 ili 5. puta vidio koji me boli.......(svi me bole kad sam kod zubara

)
a isprobavao je 3 komada.....gornja desna pri kraju......
piknuo mi injekciju.....probao nesto napraviti oko umnjaka, zadnjeg gornjeg.......
piknuo 1 ili 2 injekcije (sa svake strane zuba.....)
uzeo nesto....(posto ja jos uvijek neznam sto mi stavlja u usta....niti sam ikad to vidio....a niti necu.......od svojih aparatura.............kad sjedim na stolici uvijek negdje gledam samo da ne vidim aparaturu

)
nakon sto je proslo cca 5min.......malo brusio......i cuo sam da je nesto puklo.....valjda je slomio dio zuba,.....pa opet brusio.....pa opet pol zuba.....pa vjerojatno uzeo kombinirke.......i zavrsio..........otisao oprati aparaturu......ja ga pitao.....jel gotovo ??
kaze je, gotovo je, nemas umnjaka...???
ajd dobro.......uglavnom, nista nisam osjetio......osim cuo.....
stavio vatu......pa po odlasku pljuckao krv.....i jos uvijek pljuckam.........to je bilo prije 3 sata.......e sad neznam dal me jos drze one njegove injekcije....ali nista me ne boli......
al za svaki slucaj cekam 00h pa si popim tabletu voltaren rapid....(za svaki slucaj

)
znaci za 2 sata......pa da mogu na miru spavat..........ujutro cim se dignem druga ide.....
napravio sam zeleni caj ,mlaki......ne piti vruce nista.........u caj MLAKI zeleni....cu sad namociti vatu, da upije, pa staviti na zub prije spavanja....i tako do jutra....promijeniti drugu, i svaka 2 sata........cijelo vrijeme umacuci u mlaki zeleni caj......naravno sa tabletama.....
Enjoy.....